Studio ONESEVENTWO

Één en één is drie

Design & techniek is als marketing en sales. Ze hebben elkaar nodig, maar begrijpen elkaar niet altijd even goed. Dit heeft natuurlijk met het verschil in werk. Een designbedrijf is altijd bezig met de klant. Het vertalen van behoefte na gevoel. De functie is belangrijk ook voor een designer, maar het gaat vooral over de vorm. En het meenemen van de klant in een proces.

Aan de andere kant zit de ontwikkelaar. Het moet goed werken. De functie gaat altijd boven de vorm. Maar wat gebeurd er als je de tijd neemt om in elkaars schoenen te staan. Je krijgt mooiere projecten die beter werken en ook nog eens minder kosten voor de klant. De meest ervaren design bedrijven blijven het moeilijk vinden om een website te maken zonder hier budgetair op te verliezen.

Studio Oneseventwo is al weer een paar stappen verder. Ze weten uit ervaring wat er mis kan gaan als de techniek niet goed geregeld is. Van de eerste stap is BOEI 17 betrokken.
De uitdagingen worden samen opgepakt en vaak ruim van te voren in de kiem gesmoord.

Waarom lukt het ons wel?
Studio OnesevenTwo en BOEI17 hebben dezelfde visie. Alles voor de klant. Wij weten beiden dat wij alleen zo goed zijn als onze klanten. We zijn creatief en ervaren, maar blijven een dienstverlener.

Bekijk een aantal van onze gemeenschappelijke projecten.