MindCare Holding is een holdingmaatschappij met diverse activiteiten op het gebied van zorg.

Reeds jaren onder de naam Metabletica actief als instelling voor Geestelijke Gezondheidszorg vanuit Valkenswaard, Cranendonck en vanaf 2020 in Bergeijk.
Metabletica behandelt cliënten met psychologische/psychiatrische problematiek. Boei17 heeft de website van Metabletica gebouwd en komt regelmatig met een kritische blik bij Metabletica voor mogelijke verbeteringen. Wij zijn zeer content over de samenwerking met Boei17.

Recent zijn de activiteiten uitgebreid met F-Fect. F-fect helpt bedrijven/organisaties om gezonde medewerkers te hebben en te behouden. Dat begint met een zorgvuldige analyse van de medewerkers in organisaties. Aan de hand van die analyse, die 15 gebieden omvat, is het mogelijk om de directie te adviseren in te volgen programma’s/trainingen om de medewerkers gezond te houden.

Voor F-fect heeft Boei17 de website gerealiseerd. Daarnaast een complexere klus namelijk het ( mede) digitaliseren van de Werknemerscan ®. Het digitaliseren en via de website beschikbaar krijgen van de werknemerscan. Onze ervaring is dat bij voorkomende uitdagingen verder gegaan wordt dan ervaringen elders. Boei17 staat niet direct met een nieuwe offerte of rekening klaar wanneer het even wat moeilijker wordt. Tevens hebben we gebruik kunnen maken van hun inzicht(en) om de koppeling tussen website en gedigitaliseerde werknemerscan mogelijk te maken.
Dat geeft vertrouwen voor verder samenwerking in de toekomst ten behoeve van nog op stapel staande uitbreidingen vanuit Mind Care holding.

Peter van Steensel
Directeur Marketing