Sinds 2019 run ik als nieuwe eigenaar, samen met mijn compagnon Rob, het fietsenbedrijf BVD Tweewielers te Amsterdam. Hoewel de fundatie van het bedrijf goed stond, vond ik het na mijn entree toch passelijk om bij een bedrijf met vijf filialen een schappelijke website te hebben.

Voor dit soort vragen had ik mij geen betere samenwerking kunnen wensen dan met Boei17.  Door het hele proces; van een startplan, de tussentijdse begeleiding en natuurlijk het eindproduct hebben Sander, Martin en vooral Houda topwerk geleverd.

Bovendien heb ik door de nieuwe website de investering binnen twee weken al terug verdiend. Ik zou daarom iedereen met een middelgroot bedrijf aan raden om de investering naar een betere website bij dit bedrijf te realiseren.

Stef Bakker, d.g.a BvD Tweewielers.

Bekijk de case