Google Chrome gaat vanaf juli 2018 websites zonder HTTPS als onveilig markeren. Nu weten wij dat een SSL certificaat niet altijd zorgt voor een veilige website, maar bij een als onveilig gemarkeerde website vaart niemand wel. Google geeft niet vaak openheid over de factoren die meespelen bij het bepalen hoe goed je website scoort in de rankings. Deze is echter niet te missen.

Op dit moment staat het grootste gedeelte van onze websites bij Byte. Om een SSL te verkrijgen zijn er kosten (Zie de Byte website). De komende maanden zal er een migratie plaats vinden naar een partnerbedrijf van Byte, genaamd Combell. Waar Byte zich volledig op Magento gaat richten, gaat Combell zich alleen maar bezighouden met WordPress hosting. In de komende maanden gaan we met Combell in onderhandeling en hopen hier voordelig of misschien zelfs gratis SSL certificaten te organiseren.

Mocht je vragen hebben over SSL/https of wil je een ssl certificaat bestellen?
Mail ons

Lees hier het artikel van Google met de aankondiging:
A secure web is here to stay