Mijn naam is Arno Kalfsvel, meubelmaker en eigenaar van Meubelatelier Momentum in Amsterdam. Sinds 1997 heb ik een eigen studio waar ik fijn meubilair ontwerp en vervaardig.

Ik ben gefascineerd door de rijk geschakeerde vormentaal uit de zeventiende en achttiende eeuw, het hoogtepunt van de meubelkunst. Mijn passie is om de technieken en gereedschappen uit dit tijdperk binnen de vormentaal van onze tijd toe te passen.

Dressoir van massief Esdoorn en Zwitsers Peren vervaardigd door Arno Kalfsvel

Ik heb BOEI 17 gevraagd om een website voor mij te ontwerpen die deze verfijning en kwaliteit weergeeft en die wat vormgeving betreft van onze tijd is.

Sander Vriens is doortastend en stelt de juiste vragen om tot de kern te komen. Na slechts één gesprek over mij, mijn werk en mijn passie, was de eerste opzet van de website precies zoals ik het in gedachten voor mij zag maar zelf lastig kon verwoorden.

Het resultaat is een prachtige, heldere en moderne website.
Bekijk hier de website van Meubelatelier Momentum