Toen we startten met BOEI 17 moest eigenlijk alles beter dan waar we vandaan kwamen. We wilden een grote stap zetten en direct laten zien dat we de laatste 10 jaar iets geleerd hadden. Één van de zaken die ons het meest stoorde aan onze vorige werkgever was communicatie met onze klanten. Direct ook het moeilijkste probleem om op te lossen. Hoe zorg je ervoor dat alle communicatiestromen goed worden geadministreerd, uitgevoerd en teruggekoppeld, zonder dat dit een dagtaak wordt?

Martin vertelde me dat hij binnen een ander project gewerkt had met Basecamp en dat hij hier zeer over te spreken was. Na de “30 day free trial” wisten we dat we nooit meer een andere tool voor onze projecten en support nodig zouden hebben.

Waarom een tool?

In onze dienstverlening werk je altijd in een team. Dit team bestaat altijd uit een minimum van drie personen, maar vaak meer. Ook bestaat dit team vaak uit meerdere disciplines. Je hebt te maken met de klant en vaak een medewerker van de klant. Vervolgens heb je een designer, een bouwer, een projectmanager en een soms ook een accountmanager. Extern is er soms een tekstschrijver, fotograaf, filmmaker en social media specialist bij betrokken.

Al deze mensen communiceren met elkaar in wisselende samenstellingen en gebruiken hiervoor wisselende manieren van communicatie. Email, Whatsapp, Telegram, telefoon, Google docs, Word, zijn maar een aantal mogelijkheden die gebruikt worden.  Veel communicatie komt dus niet altijd ten goede van het project

Als laatste zijn bedrijven als ons altijd met een minimum van 10 projecten per week bezig met daarbij nog support issue. Overzicht is hierbij dus van essentieel belang.

How Basecamp works, what it’s like to organize your projects & teams in one place

"Jullie nieuwe manier van werken bevalt mij uitstekend. Korte lijnen, continue updates. Ga vooral zo door."

Walter van der A, Jiffy Steamer

Basecamp & BOEI17

Als je een project start bij BOEI krijg je Basecamp erbij. Structuur en overzicht in werkzaamheden, maar ook urenverantwoording. Alle communicatie altijd en overal bereikbaar.